Afla mai multe despre noi mai jos

Ne implicam total in alegerea facuta de tine, suntem Certificati de marca PORSCHE si astfel vei putea primi cea mai buna calitate in servicii.

Certificat Porsche

Dupa 11 ani de activitate la cel mai inalt nivel la marcile AUDI, PORSCHE si BENTLEY din cadrul PORSCHE Romania, la solicitarea clientilor mei incepand din anul 2015 am revenit in business-ul auto ca intermediar si re-seller al mai multor marci Premium la cele mai bune preturi FARA TVA din Germania, direct catre firmele clientilor si doar de la Dealeri Oficiali precum PORSCHE, Mercedes, BMW, Audi, Land Rover, Lamborghini, Aston Martin sau BENTLEY.

Va putem ajuta intr-un mod concret si foarte avantajos sa achizitionati direct pe firma dvs. orice autoturism printr-un sistem foarte avantajos de Credit Extern FARA TVA de la ERSTE Bank prin sucursala sa din Romania.

Cu ajutorul nostru puteti achizitiona orice autoturism si prin finantare in Leasing financiar Intern la una dintre companiile puternice de pe piata din Romania cum sunt IDEA Leasing IFN S.A., UNICREDIT Leasing sau B.C.R. Leasing IFN S.A. in conditiile cele mai bune din piata.

Oferim profesionalism, transparenta si corectitudine totala, asteptand acelasi lucruri din partea clientilor.

Comisionul nostru de intermediere este bine stabilit inca de la inceput cu fiecare client in parte si reprezinta doar rezultatul pretului cel mai bun de care veti beneficia.

Automobile Vlad Solutions ROMANIA

             

Certificat Porsche